Coach Jerrel Feller

By 19 maart 2017april 7th, 2017Blogpost

Het is lente! Dat betekent lekker naar buiten om te wandelen, te fietsen of hard te lopen. En bijvoorbeeld te trainen voor de AMC Loop. Heb je je al ingeschreven voor de kinderloop of de 5 of 10 kilometer (www.amc-loop/inschrijven/)?

We hebben personal trainer Jerrel Feller bereid gevonden jullie in de voorbereiding op deze prachtige loop de komende weken bij te staan. Hij zal wekelijks handige tips geven, dus hou onze Facebook-pagina en onze website in de gaten.

De 29-jarige oud-olympiër is gespecialiseerd in sprinten. Sinds zijn 15e jaar heeft hij zich met veel passie en plezier in de atletiek gestort. En niet zonder resultaat. Hij werd bijvoorbeeld maar liefst dertien keer Nederlands kampioen, behaalde een Europese titel met de 4×100 estafetteploeg en deed mee aan mooie toernooien met als hoogtepunt de Olympische Spelen in Londen (2012). Inmiddels is Jerrel gestopt met het leven als topsporter en focust hij zich tegenwoordig vooral op het trainen van andere mensen om zo zijn ervaring en enthousiasme over te brengen. Feller: ,,Ik doe dit vooral als personal trainer en small group-trainer. Het lijkt mij super om jullie de komende tijd te voorzien van tips & tricks, zodat jullie 21 mei een fijne loop zullen hebben. Veel succes met jullie voorbereidingen en tot snel”.