Meedoen met je bedrijf…?

Nu het advies nog steeds is om zoveel mogelijk thuis te werken wordt het contact met de collega’s toch wel gemist.
De Amsterdam UMC Run 2021 is een mooie manier om samen achter de keukentafel/ uit de garage/ van zolder of een andere thuiswerkplek vandaan te komen en lekker gezond een rondje in de buitenlucht te maken. Hardlopen of wandelen, het kan allebei en daarmee kan dus ook nagenoeg iedereen meedoen.
Dit kan uiteraard fysiek, maar wel op 1,5 meter afstand of letterlijk op afstand, maar door elkaar te bellen of een appgroep aan te maken ben je toch verbonden met elkaar.

Als bedrijf kun je hiermee de onderlinge betrokkenheid met de collega’s weer aanhalen en zorg je voor een gezonde activiteit voor jouw personeelsleden.
Dit kun je bijvoorbeeld doen vanuit de personeelsvereniging of misschien wel met het hele bedrijf.
Een mooi voorbeeld is de Amsterdam UMC Personeelsvereniging, die verzorgt 50% van de deelnemerskosten voor alle personeelsleden die mee willen lopen.

Wil jij jouw collega’s/personeel ook mee laten lopen…?
Vraag hiervoor het teamformulier op via amsterdamumcrun@sportconnection.nl en schrijf het bedrijf in voor de Amsterdam UMC Run 2021, Walk&Run.

Loop niet voor niks, maar voor PICS!
Daarnaast kun je ook nog eens het goede doel steunen en daarmee bijdragen aan onderzoek naar en herstel van IC-patiƫnten.
Dit kan door middel van het aanmaken van een actiepagina en persoonlijke donateurs te werven of je kunt als bedrijf een eenmalige donatie doen.

Maak hier je eigen actiepagina aan
Doneer eenmalig