Naar aanleiding van de op 23-03 gepresenteerde landelijke maatregelen i.v.m. het Coronavirus en daarbij de verlenging van het verbod op evenementen van 6 april naar 1 juni 2020, moeten wij helaas ook de Amsterdam UMC Run 2020 annuleren. Inschrijven is niet meer mogelijk. Reeds betaalde inschrijfgelden worden gerestitueerd.

Starttijden

10:45 uur      Kinderloop
11:15 uur      10 km
12:45 uur        5 km

Na-inschrijving

Kinderloop  €  5,-
5 km             € 11,-
10 km           € 13,-

PICS

Ook dit jaar loopt er weer een grote groep kanjers van de Post IC Challenge mee.
(Ex) IC-patiënten die samen met hun vrienden, familie, artsen en verzorgenden een deel van of zelfs de gehele 5 km meelopen, met als doel meer aandacht vragen voor PICS; het Post Intensive Care Syndrome.

Wil je een steentje bijdragen, gebruik dan de QR-code en doneer via Tikkie.

                                     

Extra informatie

De deelnemers lopen met het Race Timer Chip systeem. De chip zit geïntegreerd in het startnummer. Door middel van de chip is bruto en netto-tijdregistratie mogelijk. Dringen bij de start is dus niet nodig. De uitslagen staan direct live op internet en van elke deelnemer wordt een finishvideo gemaakt die daags na de Amsterdam UMC Run is te zien.

De Amsterdam UMC Run is een prestatieloop.  Er is derhalve geen prijzengeld en KNAU-wedstrijd indeling. Iedere gefinishte deelnemer ontvangt een welverdiende medaille. Voor de eerst aankomende dame, heer en Amsterdam UMC medewerker  is er per afstand een sierprijs beschikbaar, die zo snel mogelijk na de finish op het podium zal worden uitgereikt.

Algemene voorwaarden voor deelname

 • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
 • Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen aan de Amsterdam UMC Run is het tot 1 april mogelijk om uw inschrijving te annuleren met restitutie van het inschrijfgeld. Na deze betreffende datum is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te annuleren.
  Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de Amsterdam UMC Run, dan is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt.In dat geval ontvangen wij graag de persoonsgegevens, zodat wij het startnummer om kunnen zetten..
 • Deelname aan de Amsterdam UMC Run is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  Leeftijdsgrenzen:
  – Kinderloop alle leeftijden
  – 5 km vanaf 10 jaar
  – 10 km vanaf 12 jaar
 • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken ten behoeve mailings inzake de Amsterdam UMC Run. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de organisatie van de Amsterdam UMC Run.
 • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de Amsterdam UMC Run zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
 • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
 • De Amsterdam UMC Run is een hardloopevenement en wandelevenement. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en breedte van het parcours zijn ROLSTOELEN en KINDERWAGENS NIET toegestaan op de hardloopparcoursen.

Omwille van de algemene veiligheid voor deelnemers en publiek en het verbod voor dieren in het AMC (passage door het gebouw is onderdeel van alle routes) is het niet toegestaan met (huis)dieren mee te doen aan de Amsterdam UMC Run

Amsterdam UMC Run en AVG

Vanaf 25 mei 2018 zijn de regels die over het gebruik van uw (persoons)gegevens gaan veranderd. Deze regels hebben te maken met uw privacy en staan bekend als AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De Amsterdam UMC Run beschikt over persoonlijke gegevens voor intern gebruik ter inschrijving, ter verificatie en ten behoeve van calamiteiten. Deze gegevens worden NOOIT aan derden ter beschikking stellen en/of verkocht. Wel worden ze gebruikt om onze dienstverlening uit te kunnen voeren: uw correcte inschrijving en verwerking van uw deelname aan een publiekelijk evenement wat veelal op de openbare weg plaatsvindt. Daarnaast kunnen wij u attenderen op een volgende editie van de Amsterdam UMC Run.

Uw gegevens zijn veilig. De opslag geschiedt op een beveiligde cloud-omgeving en is alleen lokaal toegankelijk voor onze medewerkers. Dat geldt ook voor relevant e-mailverkeer welke via een beveiligd account wordt verzorgd. Deze toevoeging aan de de algemene voorwaarden (waarin ook privacy elementen worden benoemd) naar aanleiding van de AVG delen wij graag met u. Vanzelfsprekend gingen en gaan wij al discreet met uw privacy om. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op via: amsterdamumcrun@sportconnection.nl