INSCHRIJVEN

Amsterdam UMC Run 2023

We komen met elkaar weer in beweging tijdens de Amsterdam UMC Run 2023!

Na twee virtuele edities in het bos of park, op het strand of gewoon bij jou in de wijk, komen wij dit jaar weer bij elkaar voor de Amsterdam UMC Run.
De Amsterdam UMC Run staat al jaren garant voor een bijzondere ervaring met de parcoursen dwars door het ziekenhuis en de vele artsen, verpleegkundigen en (ex)-patiënten die meelopen, maar daarnaast is het ook gewoon een van de leukste lopen uit de regio.
Loop jij dit jaar ook mee?

Inschrijftarieven voorinschrijving

Digitale voorinschrijving (open t/m 29 mei)
Family Run:  € 5,-
5 km:  € 12,50
10 km:  € 17,50

Na-inschrijving (op de dag zelf)
Family Run:  € 7,50
5 km:  € 15,00
10 km:  € 20,00

Inbegrepen bij de inschrijving:
Startnummer met Racetimer tijdregistratie, medaille, verzorgingspost onderweg (10 km) en op de finish, mogelijkheid tot massage, verkeersvrij parcours, een unieke ervaring met passage dóór het ziekenhuis – Locatie AMC.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Of scan de QR-code

Amsterdam UMC Run shirts

De besteltermijn voor de hardloopshirts bij inschrijving is verlopen. 
Enkele shirts zijn tijdens het evenement nog te verkrijgen bij de inschrijfstand.

Bestel bij je inschrijving ook het unieke Amsterdam UMC Run hardloopshirt.
Voor  € 25,-  is het shirt voor jou en hiervan gaat  € 5,- nog eens automatisch naar het goede doel.

LOOP NIET VOOR NIKS MAAR VOOR PICS

Met jouw deelname bevorder je niet alleen jouw eigen sportiviteit en gezondheid, maar steun je ook het goede doel; meer geld, mogelijkheden en onderzoek voor patiënten met het Post Intensive Care Syndroom (PICS). PICS is al enkele jaren het goede doel van de Amsterdam UMC Run en na COVID-19 nog steeds zeer actueel. Bij jouw inschrijving heb je de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen of zelfs gratis mee te lopen als je ook een actiepagina aanmaakt en je door vrienden en familie laten sponsoren.

Iedereen kan met PICS te maken krijgen of wellicht ken je iemand die op de IC heeft gelegen. Dáárom lopen wij met elkaar en voor elkaar, de Amsterdam UMC Run

Klik hier voor meer informatie over het goede doel.

            

 

Algemene voorwaarden voor deelname

  • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
  • Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen aan de Amsterdam UMC Run is het tot 1 mei mogelijk om uw inschrijving te annuleren met restitutie van het inschrijfgeld. Na deze betreffende datum is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te annuleren.
    Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de Amsterdam UMC Run, dan is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt. In dat geval ontvangen wij graag de persoonsgegevens, zodat wij het startnummer om kunnen zetten..
  • Deelname aan de Amsterdam UMC Run is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken ten behoeve mailings inzake de Amsterdam UMC Run. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de organisatie van de Amsterdam UMC Run.
  • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de Amsterdam UMC Run zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
  • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
  • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
  • De Amsterdam UMC Run is een hardloopevenement. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en breedte van het parcours zijn ROLSTOELEN en KINDERWAGENS NIET toegestaan op de hardloopparcoursen.

Omwille van de algemene veiligheid voor deelnemers en publiek en het verbod voor dieren in het AMC (passage door het gebouw is onderdeel van alle routes) is het niet toegestaan met (huis)dieren mee te doen aan de Amsterdam UMC Run

Amsterdam UMC Run en AVG

Vanaf 25 mei 2018 zijn de regels die over het gebruik van uw (persoons)gegevens gaan veranderd. Deze regels hebben te maken met uw privacy en staan bekend als AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De Amsterdam UMC Run beschikt over persoonlijke gegevens voor intern gebruik ter inschrijving, ter verificatie en ten behoeve van calamiteiten. Deze gegevens worden NOOIT aan derden ter beschikking stellen en/of verkocht. Wel worden ze gebruikt om onze dienstverlening uit te kunnen voeren: uw correcte inschrijving en verwerking van uw deelname aan een publiekelijk evenement wat veelal op de openbare weg plaatsvindt. Daarnaast kunnen wij u attenderen op een volgende editie van de Amsterdam UMC Run.

Uw gegevens zijn veilig. De opslag geschiedt op een beveiligde cloud-omgeving en is alleen lokaal toegankelijk voor onze medewerkers. Dat geldt ook voor relevant e-mailverkeer welke via een beveiligd account wordt verzorgd. Deze toevoeging aan de de algemene voorwaarden (waarin ook privacy elementen worden benoemd) naar aanleiding van de AVG delen wij graag met u. Vanzelfsprekend gingen en gaan wij al discreet met uw privacy om. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op via: amsterdamumcrun@sportconnection.nl