Dit jaar, door de maatregelen rondom de bestrijding van COVID-19 geen reguliere Amsterdam UMC Run, maar je kunt wel meedoen aan de Amsterdam UMC Run | Virtual Edition.

 

Deelname:  € 7,50
Je ontvangt een digitaal startnummer, met jouw persoonlijke runningcode meld je je aan in de app
en na afloop ontvang je een digitaal persoonlijk certificaat en krijg je jouw welverdiende medaille thuisgestuurd.

De inschrijving voor de Amsterdam UMC Run | Virtual Edition is op zaterdag 20-06 om 12.00 uur gesloten.
Ruim 1.200 deelnemers zullen tussen 21-06 en 30-06 gaan hardlopen of wandelen.

 

Inschrijfperiode

Vanaf zondag 24 mei t/m 20 juni

Loopperiode

Op een door jouw gekozen moment van 21 t/m 30 juni

PICS

Met jouw deelname bevorder je niet alleen jouw eigen sportiviteit en gezondheid, maar steun je ook het goede doel;
Meer geld, mogelijkheden en onderzoek voor patiënten met het Post Intensive Care Syndroom (PICS). PICS is al enkele jaren het goede doel van de Amsterdam UMC Run en nu door COVID-19 actueler dan ooit.
Samen met de AMC Foundation zorgt de Amsterdam UMC Run Virtual Edition voor meer aandacht voor en financiële ondersteuning van het Post Intensive Care Syndroom en onderzoek naar de gevolgen van IC-opname door Covid-19.
klik hier voor meer informatie over PICS en het Corona Research Fonds

Iedereen kan met PICS te maken krijgen of wellicht ken je iemand die op de IC heeft gelegen. Dáárom rennen of wandelen we met zijn allen de Amsterdam UMC Run Virtual Edition.

                                     

Amsterdam UMC Run Virtual Edition, hoe werkt het?

Geweldig als je mee gaat doen aan de Amsterdam UMC Run Virtual Edition. Iedereen loopt in de vastgestelde periode van 21 t/m 30 juni. Misschien loop je fysiek solo of met een klein groepje jouw afstand, maar je weet dat er heel veel collega-lopers hetzelfde doen. Je vindt elkaar uiteindelijk in de einduitslag van de Amsterdam UMC Run Virtual Edition. Apart maar toch samen. Actief bezig zijn en het – helaas zeer actuele – goede doel steunen.

Na je inschrijving download je de speciale deelname-app op je smartphone. Met je digitale startnummer en speciale startcode kun je de app en jouw deelname activeren. Gebruik je al Strava, Runkeeper, Polar, Garmin of Suunto? Geen probleem, dit kan gekoppeld worden. Voor 21 juni ontvang je de stap-voor-stap instructie en jouw unieke startcode.

Na 30 juni heeft iedereen gelopen en maken we de eindklassementen bekend. Voor de nummers 1 in het eindklassement (m/v) per afstand hebben we een leuke prijs en alle deelnemers maken daarnaast kans op extra prijzen.

Niet voor niks, maar voor jezelf en voor PICS. De Amsterdam UMC Run Virtual Edition.

Algemene voorwaarden voor deelname

 • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
 • Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen aan de Amsterdam UMC Run is het tot 1 april mogelijk om uw inschrijving te annuleren met restitutie van het inschrijfgeld. Na deze betreffende datum is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te annuleren.
  Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de Amsterdam UMC Run, dan is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt.In dat geval ontvangen wij graag de persoonsgegevens, zodat wij het startnummer om kunnen zetten..
 • Deelname aan de Amsterdam UMC Run is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  Leeftijdsgrenzen:
  – Kinderloop alle leeftijden
  – 5 km vanaf 10 jaar
  – 10 km vanaf 12 jaar
 • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken ten behoeve mailings inzake de Amsterdam UMC Run. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de organisatie van de Amsterdam UMC Run.
 • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de Amsterdam UMC Run zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
 • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
 • De Amsterdam UMC Run is een hardloopevenement en wandelevenement. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en breedte van het parcours zijn ROLSTOELEN en KINDERWAGENS NIET toegestaan op de hardloopparcoursen.

Omwille van de algemene veiligheid voor deelnemers en publiek en het verbod voor dieren in het AMC (passage door het gebouw is onderdeel van alle routes) is het niet toegestaan met (huis)dieren mee te doen aan de Amsterdam UMC Run

Amsterdam UMC Run en AVG

Vanaf 25 mei 2018 zijn de regels die over het gebruik van uw (persoons)gegevens gaan veranderd. Deze regels hebben te maken met uw privacy en staan bekend als AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De Amsterdam UMC Run beschikt over persoonlijke gegevens voor intern gebruik ter inschrijving, ter verificatie en ten behoeve van calamiteiten. Deze gegevens worden NOOIT aan derden ter beschikking stellen en/of verkocht. Wel worden ze gebruikt om onze dienstverlening uit te kunnen voeren: uw correcte inschrijving en verwerking van uw deelname aan een publiekelijk evenement wat veelal op de openbare weg plaatsvindt. Daarnaast kunnen wij u attenderen op een volgende editie van de Amsterdam UMC Run.

Uw gegevens zijn veilig. De opslag geschiedt op een beveiligde cloud-omgeving en is alleen lokaal toegankelijk voor onze medewerkers. Dat geldt ook voor relevant e-mailverkeer welke via een beveiligd account wordt verzorgd. Deze toevoeging aan de de algemene voorwaarden (waarin ook privacy elementen worden benoemd) naar aanleiding van de AVG delen wij graag met u. Vanzelfsprekend gingen en gaan wij al discreet met uw privacy om. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op via: amsterdamumcrun@sportconnection.nl