Amsterdam UMC Run 2021

 

We komen met elkaar weer in beweging tijdens de Amsterdam UMC Run 2021!
Hardlopen of wandelen, in het bos of in het park, op het strand of gewoon bij jou in de wijk, alles kan en iedereen kan meedoen.

De fysieke edities van de Amsterdam UMC Run staan al jaren garant voor een bijzondere ervaring met de parcoursen dwars door het ziekenhuis en de vele artsen, verpleegkundigen en (ex)-patiënten die meelopen.
Maar ook tijdens de virtuele edities van de Amsterdam UMC Run verliezen wij de zorg uiteraard niet uit het oog.

In maart 2020 stonden we met z’n allen achter, en te klappen voor, de helden uit de zorg. Dit lijkt alweer zo lang geleden, maar in de ziekenhuizen lopen zij nog steeds de benen uit hun lijf tijdens de zorg voor alle patiënten. Een IC-verpleegkundigen loopt zomaar 7 km tijdens een dienst. Wij gaan dit keer niet klappen voor deze kanjers, maar lopen met ze mee! De Amsterdam UMC Run 2021 (Run&Walk) staat dit jaar in het teken van de 7 km die het verplegend personeel dagelijks tijdens een IC-dienst loopt. Jij kunt deelnemen door ook een dienst te lopen tijdens de week van de virtuele Amsterdam UMC Run 2021.

Afstandskeuze:      1 dienst = 7 km    |    2 diensten = 14 km    |    3 diensten = 21 km
Deelname:              € 10,- inclusief gebruik eventapp en thuisgestuurde medaille
Inschrijfperiode:    Vanaf 1 april t/m 30 mei
Loopperiode:          6 t/m 13 juni

De inschrijving is inmiddels gesloten en we bereiden ons voor op de eerste lopers die zondag 6 juni een of meerdere diensten zullen gaan lopen.
Wil jij toch nog een bijdrage leveren? De donatiemogelijkheid voor PICS blijft nog tot en met 13 juni open. 

LOOP NIET VOOR NIKS MAAR VOOR PICS

Met jouw deelname bevorder je niet alleen jouw eigen sportiviteit en gezondheid, maar steun je ook het goede doel; meer geld, mogelijkheden en onderzoek voor patiënten met het Post Intensive Care Syndroom (PICS). PICS is al enkele jaren het goede doel van de Amsterdam UMC Run en nu door COVID-19 actueler dan ooit.Bij jouw inschrijving heb je de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen en tevens kun je ook een actiepagina aanmaken om je door vrienden en familie te laten sponsoren.

Iedereen kan met PICS te maken krijgen of wellicht ken je iemand die op de IC heeft gelegen. Dáárom rennen of wandelen met elkaar, voor elkaar, de Amsterdam UMC Run

Klik hier voor meer informatie over het goede doel.

            

Amsterdam UMC Run, hoe werkt het?

Geweldig als je mee gaat doen aan de Amsterdam UMC Run 2021. Iedereen loopt in de vastgestelde periode van 6 t/m 13 juni. Misschien loop je fysiek solo of met een klein groepje jouw afstand, maar je weet dat er heel veel collega-lopers hetzelfde doen. Je vindt elkaar uiteindelijk in de einduitslag van de Amsterdam UMC Run 2021. Apart maar toch samen. Actief bezig zijn en het – helaas zeer actuele – goede doel steunen.

Na je inschrijving download je de speciale deelname-app op je smartphone. Met je digitale startnummer en speciale startcode kun je de app en jouw deelname activeren. Gebruik je al Strava, Runkeeper, Polar, Garmin of Suunto? Geen probleem, dit kan gekoppeld worden. Voor 6 juni ontvang je de stap-voor-stap instructie en jouw unieke startcode.

Na 13 juni heeft iedereen gelopen en maken we de eindklassementen bekend. Voor de nummers 1 in het eindklassement (m/v) per afstand hebben we een leuke prijs en alle deelnemers ontvangen daarnaast een welverdiende medaille.

Algemene voorwaarden voor deelname

  • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
  • Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen aan de Amsterdam UMC Run is het tot 1 mei mogelijk om uw inschrijving te annuleren met restitutie van het inschrijfgeld. Na deze betreffende datum is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te annuleren.
    Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de Amsterdam UMC Run, dan is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt.In dat geval ontvangen wij graag de persoonsgegevens, zodat wij het startnummer om kunnen zetten..
  • Deelname aan de Amsterdam UMC Run is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken ten behoeve mailings inzake de Amsterdam UMC Run. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de organisatie van de Amsterdam UMC Run.
  • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de Amsterdam UMC Run zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
  • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
  • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
  • De Amsterdam UMC Run is een hardloopevenement en wandelevenement. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en breedte van het parcours zijn ROLSTOELEN en KINDERWAGENS NIET toegestaan op de hardloopparcoursen.

Omwille van de algemene veiligheid voor deelnemers en publiek en het verbod voor dieren in het AMC (passage door het gebouw is onderdeel van alle routes) is het niet toegestaan met (huis)dieren mee te doen aan de Amsterdam UMC Run

Amsterdam UMC Run en AVG

Vanaf 25 mei 2018 zijn de regels die over het gebruik van uw (persoons)gegevens gaan veranderd. Deze regels hebben te maken met uw privacy en staan bekend als AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De Amsterdam UMC Run beschikt over persoonlijke gegevens voor intern gebruik ter inschrijving, ter verificatie en ten behoeve van calamiteiten. Deze gegevens worden NOOIT aan derden ter beschikking stellen en/of verkocht. Wel worden ze gebruikt om onze dienstverlening uit te kunnen voeren: uw correcte inschrijving en verwerking van uw deelname aan een publiekelijk evenement wat veelal op de openbare weg plaatsvindt. Daarnaast kunnen wij u attenderen op een volgende editie van de Amsterdam UMC Run.

Uw gegevens zijn veilig. De opslag geschiedt op een beveiligde cloud-omgeving en is alleen lokaal toegankelijk voor onze medewerkers. Dat geldt ook voor relevant e-mailverkeer welke via een beveiligd account wordt verzorgd. Deze toevoeging aan de de algemene voorwaarden (waarin ook privacy elementen worden benoemd) naar aanleiding van de AVG delen wij graag met u. Vanzelfsprekend gingen en gaan wij al discreet met uw privacy om. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op via: amsterdamumcrun@sportconnection.nl