NSPOH alweer winnaar van de Bedrijvenloop 2018

Bij de 5KM loop voor Bedrijven werd het hoogste schavot wederom ingenomen door de meervoudige winnaar NSPOH

Ook de 10KM werd gewonnen door een team die de loop al meerdere keren op haar naam heeft geschreven; Huisartsgeneeskunde AMC.

Ondanks het warme weer was er toch een prachtig deelnemersveld van 13 bedrijven. De top 3 van die loop staan hieronder. De volledige uitslagen kan je hier vinden https://bit.ly/2ku7snJ

10KM

1. Huisartsgeneeskunde AMC

2. MT Integraal

3. Engie Services West 1

5KM

1. NSPOH

2. uniQure Team 1

3. MedicomZes 2

Op het fotoalbum op Facebook https://bit.ly/2GXNJWm zijn een aantal foto’s van de bedrijventeams te zien.

AMC-bedrijvenloop

De AMC-bedrijvenloop is bedoeld voor teams die namens een bedrijf of instelling lopen, de ploegleden hoeven daar echter niet werkzaam te zijn. Er kan worden deelgenomen in teams van minimaal drie en maximaal zes personen.  Mannen en vrouwen lopen gezamenlijk  en de drie snelste tijden per ploeg vormen samen de totaaltijd voor het eindklassement.

Deelnemers aan de AMC-Bedrijvenloop worden in  een speciale “businessruimte” ontvangen en zullen hier gedurende het gehele evenement gebruik kunnen maken van speciale faciliteiten als bewaakte kleedruimte, verzorging en teamfotografie.
Uiteraard strijden de teams ook voor het speciale bedrijvenloopklassement. De winnaar ontvangt maandag na de AMC Loop op de zaak de enige echte AMC Loop Winnaarstaart.

Zet uw bedrijf sportief op de kaart en sta gezamenlijk aan de start van de AMC-bedrijvenloop tijdens de 35e editie van de AMC-Loop op zondag 27 mei!

Deelname aan de AMC Bedrijvenloop is een unieke ervaring, met vele extra’s:

 • Speciale, beveiligde en overdekte ontvangstruimte voor bedrijventeams op start/finish, voorzien van massage, catering, loungeruimte en fotohoek.
 • Startnummers voor 10 km of 5 km, maximaal zes deelnemers (m/v) per team + toegang voor maximaal twee begeleiders/supporters in de ontvangstruimte.
 • Digitale teamfoto
 • Plaatsing van uw bedrijfsnaam en/of logo* op www.amsterdamumcrun.nl.
 • Omroepen van uw bedrijfsnaam door speaker.
 • Uw bedrijfsnaam in de publicatie van de uitslagen op internet.
 • Recht om vooraan in het startvak te vertrekken.
 • Extra sportdrank in ontvangstruimte.

__________________________________________________________________________________

Kosten deelname AMC Bedrijvenloop

Deelname   5 km               € 250,-  per team
Deelname 10 km               € 300,-  per team

Bedragen zijn exclusief 6% btw
__________________________________________________________________________________

Algemene voorwaarden inschrijven bedrijventeams:

 • Bij schriftelijke annulering van ingeschreven teams vóór 1 mei 2018 zal volledige restitutie zonder inhouding van kosten van betaalde inschrijfgelden plaatsvinden.
 • Bij schriftelijke annulering van ingeschreven teams vanaf 1 mei 2018 zal geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
 • Indien de AMC-Loop door overmacht op het laatste moment moet worden afgelast dan zal aan deelnemende bedrijventeams 50% van het inschrijfgeld worden gerestitueerd.
  Bedrijven hebben ook de mogelijkheid de inschrijving zonder extra kosten een jaar door te schuiven naar de volgende editie.
 • Indien de AMC-Loop tijdens het evenement door calamiteiten moet worden stilgelegd, zal helaas geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden.

Ingeschreven teams