Meedoen met een team?

Dit jaar willen wij zoveel mogelijk teams aan de start van de Amsterdam UMC Run verwelkomen, dus bieden wij laagdrempelig en tegen een gereduceerd tarief de mogelijkheid om met een team deel te nemen aan de Amsterdam UMC Run. Ongeacht welke afstand de teamleden willen lopen, je kunt nu met een team van minimaal 5 hardlopers inschrijven. Ieder teamlid ontvangt zijn eigen startnummer voor de betreffende afstand, een uniek Amsterdam UMC Run hardloopshirt, verzorging onderweg en uiteraard de welverdiende medaille op de finish. Daarnaast hebben de teams het voordeel van 1 inschrijfformulier voor alle teamleden, wordt de betaling per factuur afgehandeld en wanneer wenselijk zal het totale teampakket ’s ochtends klaarliggen bij de start.

Per teamlid betaal je € 25,00 excl. 9% btw, ongeacht afstand / het aantal teamleden en per team ontvangt de teamcaptain één factuur.

Verzamelen je hardloopcollega’s, vrienden en/of familie dus bij elkaar sta met elkaar aan de start van de Amsterdam UMC Run op zondag 26 mei a.s. Het inschrijfformulier voor teams is aan te vragen via amsterdamumcrun@sportconnection.nl